Вашият партньор днес и

утре.

Транспортни услуги

Групаж Карго

Спедиция

Експресни Доставки

Автомобилен Транспорт

Независимо дали имате местен бизнес или се разраствате по целия свят, нашите най-добри цени, проследяване в реално време и 24/7 достъп до надеждни превозвачи ще ви помогнат да се развивате с пълна скорост.

Транспортни услуги

Глобал Транс Логистикс ЕООД осигурява експресен превоз на товари в цяла Европа, постигайки оптимални транспортни решения, предлагайки разнообразен автопарк, гъвкавост на възможностите за транспорт с фокус насочен към максимално удовлетворение на нашите клиенти. Основната ни стратегическа цел е най-високото качество на предлаганите от нас услуги. Ние Ви предоставяме възможност да отделите време за важните моменти в живота, като оставите всичко в нашите ръце.

Групаж Карго

Нуждаете се от транспорт за малки товари? Няма проблем. Глобал Транс Логистикс ЕООД също така предлага транспорт за товари, които не са достатъчно големи, за да изискват пълен товар. Чрез групиране на Вашите товари с товари на други клиенти, ние предлагаме рентабилно решение да превозиме по -малки товари за част от разходите на доставката. Ние работим с всеки клиент, за да определим най-доброто решение в зависимост от неговите времеви ограничения, бюджетни и други изисквания.

Спедиция

Глобал Транс Логистикс ЕООД Ви предлага най-ефективните и модерни логистични решения, подготвяйки всички необходими документи, определяйки оптималния маршрут и транспортни средства, като същевременно Ви гарантира най-добрите тарифи за товари. С нашите широки търговски контакти и опит в спедиторските услуги, можете да сте сигурни, че стоките Ви ще пристигат винаги навреме.

Експресни Доставки

Ние разполагаме с по-малки камиони и микробуси за експресни доставки, които могат бързо да транспортират стоки, дори до по-малки и по-труднодостъпни крайградски райони. Ние предлагаме конкурентно ценообразуване и се ангажираме безопасно и своевременно да доставим експресните Ви товари.

Автомобилен Транспорт

Ние предлагаме удобен автомобилен транспорт от врата до врата, вземане и доставка на Вашата кола до избрания от Вас адрес. Ние се ангажираме да ви спестим време и труд, да координираме мястото на доставка и мястото на вземане на превозното средство . Можете да бъдете сигурни, че ще бъде доставен безопасно, тъй като ние се грижим за Вашия автомобил много сериозно, като гарантираме, че получавате най-добрите цени на автомобилния транспорт.

За Нас

GTL – ГлобалТранс Логистикс
Бул Черни връх 75 оф.3
София 1407

Tel +359 889333432
Email: office@gtl.bg